Klassikern

Byt ut låset på ditt bagage med ett kombinationslås. Många gånger när du köper ett nytt bagage kommer det med lås och nycklar. Nycklar i all ära, men alla vet att man ofta slarvar bort nycklarna. Det är något man inte vill göra, speciellt på resande fot. Låsen är även simpla och kan brytas upp enkelt av en potentiell tjuv. En rekommendation från oss är att fixa ett kombinationslås som inte följer med väskan när du köper den. Satsa inte på det billigaste alternativet. Du får ofta vad du betalar för.

las

Om du köpa med dig souvenirer tillbaka se till att du tar en extra tom resväska. Du bör också undersöka i förhand om det finns några begränsningar för vissa produkter, såsom alkohol m.m. Det finns ofta begränsningar på både mat och föremål som kan ta med dig in och ut ur landet.

Lagar på resande fot

När du reser utomlands, se till att du känner till och lyder alla lokala lagar. Ambassader och konsulat kan hjälpa dig mycket. Om du begår ett brott på utländsk mark, så är du enligt utländsk lag tvungen att följa landets lagar och eventuella straff därefter. Du får ingen dispens för att du bor i ett annat land. Lär dig att ta det lugnt. Du behöver inte följa ett strikt schema när du är ute och reser.

Kör du bil till flygplatsen?

Om du lämnar din bil på flygplatsen under resan, så se till att du i förväg bokar en parkeringsplats på flygplatsen i förväg. Om du väntar tills precis innan resan, kommer du förmodligen få betala ett högre pris. Om flygplatsen inte är alltför långt borta från ditt hem, kan det vara billigare att betala för en taxi för att ta dig till flygplatsen istället för att betala för parkering.

parkering

Såsom anges i början av denna artikel, de karibiska öarna är ett mycket populärt resmål. Klarblå vatten och vita sandstränder drar i många turister under hela året. Applicera råd från den här artikeln för att hjälpa dig att avgöra vilken ö är den perfekta passformen för din nästa resmål.

Trevlig resa!

Resetips
Tagged on:         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − nio =