För den som bokar och flyger till sitt semestermål finns det en mängd bra appar men för den campingintresserade har utbudet varit mindre. Därför har vi dammsugit utbudet i det här inlägget och hoppas att du ska kunna hitta och underlätta din semester med hjälp av de här apparna:

camping.se: För dig som ska resa genom Sverige har den här appen de största utbudet av camping- och stugplatser. Du kan även boka plats via appen.

Google maps: En stabil klassiker som hjälper dig att hitta rätt.

Tripadvisor: Idag finns det en mängd appar där användarna själva har lagt in och recenserat olika destinationer. Många av dem är snyggare än Tripadvisor men jag väljer ändå den eftersom den har funnits längst och därmed innehåller mest – hela 435 miljoner opartiska omdömen från olika resenärer. De recensioner som är skrivna på engelska översätts till svenska om du har den inställningen.

MyFlora: Med den här appen kan du lätt identifiera olika blommor. Appen innehåller runt 300 arter med tillhörande fakta, utbredning, familj och blomningstid. Du kan dessutom lätt identifiera dem med hjälp av olika bilder.

Fågelguiden: Den här appen kostar en del men innehåller alla våra fåglar. Den är även lätt att söka i.

Våra Fåglar: För dem som inte är fullt så intresserad av alla fåglar utan nöjer dig med de vanligaste finns den här budgetvarianten som ändå är bra.

Våra träd: Liknar de övriga guiderna men fokuserar på träd istället.

Svampguiden: Så småningom kommer hösten och camping med fokus på svamp. Med den här appen kan du lätt identifiera matsvampar i text och bild. Totalt innehåller appen över 200 svampar illustrerade med över 600 bilder. Appen innehåller även länkar till svampar som är snarlika, som olika svampar kan förväxlas med.

Under resan

Pappasappar: Det här är ingen app men sidan innehåller och recenserar mobilspel för barn. Via den kan du lätt hitta spel som passar och underhåller just ditt barn under resans gång.

Dessutom gillar vi Sveriges radios app för att få in radiokanaler och program, Spotify för musik och poddar för intressanta program om allt mellan himmel och jord.

Se till att din mobil är redo för semestern och ha en trevlig resa.

Nödvändiga mobilappar för din campingresa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 14 =