Att ha rätt spellistan i bilen under resan är grunden till en lyckad resa. Alla vet att bilmusik gör att bilresan både blir enklare och roligare. När man lyckas med sin spellista i bilen brukar oftast merparten av resenärerna sjunga med och det är ju naturligtvis ett tecken på en lyckad spellista.

OKQ8 har satt ihop en klockren spellista för både långa och korta resor. De har spellistor för både 10 mil och även för långköraren – 50 mil. Läs mer här.

Rätt biljud under bilresan

Bob Dylan
Bob Dylan vann nyligen nobelpriset men han har också gjort en given klassiker till bilresan. Det gör även Elton John.

Det är inte enbart spellistan som är viktig för en lyckad bilresa. En bra spellista men ett dåligt högtalarsystem gör att effekten avtar. Det blir helt enkelt inte samma känsla. Ett bra biljud är både skönt för öronen och bra för plånboken. Det behöver inte kosta skjortan och på köpet kan du njuta av din bilresa. Några som monterar biljud är CDbilradio i Göteborg. Dom har funnits sedan 1987 och har bra koll på biljud. Läs mer här.

Se till att komponera ihop din unika spellista och glöm inte styra upp biljudet. Då kan vi garantera att du kommer få en smärtfri resa som gör att starten av din resa blir så bra som möjligt. Att börja resan bra är otroligt viktigt. Alla vet väl hur jobbig en dag blir om man stressar på morgonen. Det förstör hela dagen. Se därför till att njuta av både bilfärden och musiken.

Här nedan kommer några personliga favoriter för bilresan:

  • Daft Punk ft. Pharell – Get Lucky
  • Little Green Cars – The John Wayne
  • ACDC – Highway to Hell
  • Red Hot Chili Peppers – Californication
  • Bob Dylan – Rollin’ Stone
  • Elton John – Tiny Dancer
  • Tom Petty – Learning to Fly

Se till att ladda spellistan och njut av resan.

Musik i bilen
Tagged on:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =